Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges-mustáros sertésragu

90 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös- és lilahagymát félkarikákra szeleteljük.

A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerkeverékkel. Ráöntjük az olívaolajat, és a hűtőbe tesszük 1 órára.

A zöldségeket serpenyőben vagy wokban nagy lángon pár csepp olajon átpirítjuk, majd kiszedjük, félretesszük. A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst. Fűszerezzük és megsózzuk egy kicsit. Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket. 4-5 percig együtt pároljuk, ízesítjük, ha szükséges.

Köretnek rizst adhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss