Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös- és lilahagymát félkarikákra szeleteljük.
A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerkeverékkel. Ráöntjük az olívaolajat, és a hűtőbe tesszük 1 órára.
A zöldségeket serpenyőben vagy wokban nagy lángon pár csepp olajon átpirítjuk, majd kiszedjük, félretesszük. A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst. Fűszerezzük és megsózzuk egy kicsit. Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket. 4-5 percig együtt pároljuk, ízesítjük, ha szükséges.
Köretnek rizst adhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre