Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldséges marhatokány

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg marhalábszár
  • 3 ek étolaj
  • 2 közepes fej fokhagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 2 db zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • bors
  • 1 kk fűszerpaprika
  • mustár (ízlés szerint)
  • 2 db babérlevél
  • 1 kk Erős Pista (tálaláshoz)

Elkészítés

    1. A marhahúst vékony csíkokra vágjuk, és az olajjal összekeverve hideg helyen egy napig állni hagyjuk.
    2. Ezután a legnagyobb hőmérsékleten 12–14 percig pároljuk, majd a megtisztított, karikára vágott fokhagymát, sárgarépát, fehérrépát, zöldpaprikát és paradicsomot ráhalmozzuk, sóval, borssal, illetve a fűszerpaprikával meghintjük.
    3. A mustárt rácsöpögtetjük, a babérleveleket ráfektetjük. Lefedve 20–22 percig pároljuk, majd tíz percig állni hagyjuk, csak azután tálaljuk.

    MARHA STEAK AVOKÁDÓ KRÉMMEL>>> 

    OMLÓS MUSTÁROS MARHASÜLT>>> 

    BURGUNDI MARHARAGU - EREDETI RECEPT!>>> 

Megjegyzés

Barna Jánosné receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin