A csirkemellet gyengéden kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd a szokásos módon be panírozzuk (lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk). Forró olajban aranybarnára sütjük mindet, majd papírtörlőre szedjük.
A kuszkuszt egy tálba öntjük, megsózzuk, majd felöntjük 4 dl forró vízzel. Megkeverjük, letakarjuk, és hagyjuk hogy magába szívja a vizet.
A répát, a paprikákat és újhagymát megtisztítjuk, és felaprítjuk, majd egy kevés olívaolajon megpároljuk úgy, hogy roppanósak maradjanak a zöldségek. Ezután összekeverjük a megpuhult kuszkusszal, és a rántott csirkével tálaljuk.
Számomra a kuszkusz egy új felfedezés, most próbáltam ki először, de nagyon ízlett. Egy könnyed, finom köret, és nagyon változatosan elkészíthető. - Szekeres Lajosné Klári
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!