Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és mustárral fűszerezzük, majd félig megpirítjuk.
A cukkinit és a paprikákat csíkokra vágjuk, és forró olajon félig megpirítjuk.
Hozzáadjuk a húscsíkokhoz, és az egészet összesütjük, végül megszórjuk petrezselyemmel. A kifőtt, hideg tésztával összekeverjük.
Az öntethez a natúr joghurtot az olajjal simára keverjük, sóval, borssal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, majd összeforgatjuk a tésztával.
Kicsit állni hagyjuk, hogy íz ízek összeérjenek, majd tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre