Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges-húsos rakottas

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst puhára főzzük, a húst egy serpenyőben megsütjük, a zöldségeket pedig kis lángon enyhén megpirítjuk. Amikor ezzel elkészültünk, egy nagy tálban összekeverjük őket, közben pedig fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, korianderrel és oregánóval.
  2. Egy tepsibe borítjuk az egészet, majd egyenletesen elosztjuk benne a rizses húsos zöldséges keveréket. A tetejét megkenjük tejföllel, majd ráreszeljük a sajtot.
  3. Végül 180-190 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük. Ha a sajt a elkezd pirosodni, akkor elkészült a zöldséges-húsos rakottas.

PARADICSOMOS-SERTÉSHÚSOS RAKOTTAS >>> 

SZALÁMIS-GOMBÁS RAKOTTAS >>> 

SAJTOS-CUKKINIS RAKOTTAS >>> 

Megjegyzés

Köszönjük Klaudiának a receptet! - Alice Sloe

Ezek is érdekelhetnek

Friss