Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges-húsos kuglóf

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A zöldséget, a sárgarépát, az újhagymát, a vöröshagymát, a gombát megtisztítjuk, kis kockára daraboljuk, és forró olajban megpirítjuk, végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel.

Amikor langyosra hűlt, hozzákeverjük az áztatott és kinyomkodott zsemlét, a nyers tojással elkevert húst, hozzáadjuk az apró kockára vágott főtt tojásokat,
és fűszerezzük sóval, borssal.

A húsos-zöldséges masszát alaposan összedolgozzuk, és vékonyan kiolajozott kuglófformába töltjük. Közepesen meleg sütőben megsütjük.

Amikor a kuglóf megsült, pihentessük 20 percig és csak utána borítsuk ki a formából. Cikkekre vágva tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss