Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges-húsos egytál csőben sütve

MME MME
5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A krumplit megpucoljuk, felkarikázzuk, és 5 percig előfőzzük sós vízben, majd hagyjuk kihűlni.

A darált húst bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül pergősre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és pár percig együtt pirítjuk. A fűszerkeverékkel, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk az előfőzött krumplit is.

A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. A keveréket magas falú, hőálló edénybe terítjük.

A fokhagymát megpucoljuk, átnyomjuk, és összekeverjük a krémsajttal, a tejjel, a mustárral, sóval, borssal és az őrölt szerecsendióval. Meglocsoljuk vele a zöldséges-húsos keveréket, végül megszórjuk a reszelt sajttal. A sütőben kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss