Elkészítés: A zöldségeket összevágjuk nagyobb (kb. 2x2 cm) kockákra, és teflon grillező edényben kevés olívaolajon grillezzük együtt a zöldségeket. Megszórjuk zöldég fűszerkeverékkel, és egy kis füst ízű sóval, és rázogatva grillezzük, amíg egy kicsit átsülnek a finom zöldek. Ha kész, félretesszük, és a pitákat átsütjük a grillezőben, hogy egy kicsit mindkét oldyalukon színt kapjanak. Levágjuk a végét, félig töltjük zöldséggel, meglocsoljuk egy kis mustárral és ketchuppal, folytatjuk zöldséggel, majd a végén is ízesítjük mustárral és ketchuppal. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre