A tésztát felhasználás előtt félórával kivesszük a hűtőből, kitekerjük a papírral együtt, majd egy tepsire helyezzük. A zöldségkeveréket felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd enyhén sós vízben roppanósra főzzük. Ezután leszűrjük és kihűtjük.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, majd negyedeljük. A sajtot lereszeljük. A tejfölhöz hozzáadjuk a reszelt sajt több mint felét, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ezután egyenletesen rákanalazzuk a tésztára úgy, hogy a szélétől pár centi üres maradjon, melyet majd visszahajtunk. Ezután rápakoljuk a kihűtött zöldségkeveréket, és a cikkekre vágott tojást. Ízlés szerint sózzuk, majd az üresen hagyott tésztarészt felhajtjuk, lekenjük a felvert tojással, és megszórjuk a szezámmaggal.
Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. 40-45 percig sütjük. Ha elkészült, kivesszük a sütőből, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és addig sütjük tovább, míg a sajt szépen ráolvad.