Elkészítés: A csirkemelleket kis kockákra vágjuk, az 2 evőkanál olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és
félretesszük.
A répát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk vagy uborkagyalun legyaluljuk. A póréhagymát megtisztítjuk, hosszában félbevágjuk és felkarikázzuk. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a sárgarépát, majd hozzáadjuk a póréhagymát és kicsi vizet. Fedő alatt 10 percig pároljuk.
A zöldségeket hozzáadjuk a húshoz, sózzuk, borsozzuk, és curryvel ízesítjük. Hozzáadjuk a gombát, felöntjük a húslevessel, és 10 percig együtt pároljuk. A végén hozzáadjuk a karikára vágott csemege uborkát, hozzáadjuk a tejfölt, és forralásig főzzük.
Rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre