Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges csorbaleves disznóhússal

120 perc
bonyolult
olcsó
10 adag

Elkészítés

  1. A sertéshúst felkockázzuk, és hideg vízben felforraljuk, majd a habos vizet leöntjük róla.
  2. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük. A szalonnát félretesszük, a kisült zsíron aranybarnára sütjük a húst. Felöntjük vízzel és alacsony lángon, lefedve 20 percig főzzük.
  3. Megpucoljuk a zöldségeket és felkockázzuk mindegyiket, a hagymát egészben hagyjuk. Minden zöldséget a levesbe teszünk, és megsózzuk, megborsozzuk. Beletesszük a lestyánt, és további kb. 20 perc alatt készre főzzük. Kivesszük belőle a hagymát és a sült szalonnával tálaljuk.

Még több csorba >>> 

Még több leves >>>

Még több hússal készült leves >>>

Levesbetétek >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss