Elkészítés: A lisztet és egy csipet sót a vajjal elmorzsolunk, hozzáadjuk a tojást és a tejfölt, gyorsan összegyúrjuk, és cipót formálva belőle 30 percre a hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a tölteléket: a csirkemellcsíkokat kevés olajon lepirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket, ízlés szerint fűszerezzük, és együtt készre pároljuk.
Az öntethez a hozzávalókat keverjük össze, majd ezt dolgozzuk össze a zöldséges töltelékkel.
A tésztát kinyújtjuk, és a kikent, lisztezett tortaformába terítjük, késsel a peremén túllógó részt levágjuk. Villával sűrűn megszurkáljuk! A tölteléket a tésztára simítjuk, 180 fokos sütőbe toljuk, és készre sütjük (kb. 40 perc).
Tortaszerűen szeleteljük. Hidegen is finom!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre