Elkészítés: Kibéleltem a jénait sütőpapírral, hogy könnyebb legyen mosogatni, de ha valaki sajnálja rá a sütőpapírt, azt is tökéletesen megértem: az csak kenje meg egy kicsit az alját olajjal. 1 nagy fej vöröshagymát félbevágtam, majd vékonyra szeleteltem, szép sorban leraktam a szeleteket a tál aljára. Erre jöttek a sózott, borsozott csirkecombok, arra pedig a felkarikázott sárgarépa, a borsó, még egy kevés só, fél leveskocka elmorzsolva és egy kis petrezselyemlevél.
Az egészet lefedtem, és 200 fokon sütöttem kb. 1 órán át. Árpagyöngyös rizzsel és savanyúsággal tálaltam.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre