Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, kis darabokra vágjuk. Kevés vízben puhára főzzük. Először a répát, majd a krumplit, végül a brokkolit tesszük a vízbe, a megszokott ételízesítőnkkel ízesítjük. Ha elkészült, a zöldségeket leszűrjük.
A hagymát és a fokhagymát az olajon megpároljuk, majd óvatosan beleforgatjuk a zöldségeket.
A húst megmossuk, félbevágjuk, és bevágjuk úgy, hogy tölthető legyen. Az elkészített zöldséggel megtöltjük a csirkemelleket, sóval, fehérborssal fűszerezzük, baconbe tekerjük, közben 1-1 zsályalevelet közé csúsztatunk.
Margarinnal kikent tepsibe tesszük a húst, ráöntjük a narancsok levét, letakarjuk fóliával. 200 fokon 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
A húst kiszedjük, a pecsenyelevet a tejszínnel összeforraljuk.
A húst felszeleteljük, burgonyapürével és a mártással kínáljuk. Hidegen is nagyon finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre