Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldségekkel töltött csirkemell

MME MME
75 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, kis darabokra vágjuk. Kevés vízben puhára főzzük. Először a répát, majd a krumplit, végül a brokkolit tesszük a vízbe, a megszokott ételízesítőnkkel ízesítjük. Ha elkészült, a zöldségeket leszűrjük.

A hagymát és a fokhagymát az olajon megpároljuk, majd óvatosan beleforgatjuk a zöldségeket.

A húst megmossuk, félbevágjuk, és bevágjuk úgy, hogy tölthető legyen. Az elkészített zöldséggel megtöltjük a csirkemelleket, sóval, fehérborssal fűszerezzük, baconbe tekerjük, közben 1-1 zsályalevelet közé csúsztatunk.

Margarinnal kikent tepsibe tesszük a húst, ráöntjük a narancsok levét, letakarjuk fóliával. 200 fokon 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.

A húst kiszedjük, a pecsenyelevet a tejszínnel összeforraljuk.

A húst felszeleteljük, burgonyapürével és a mártással kínáljuk. Hidegen is nagyon finom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss