Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldfűszeres sertéstokány tortellinivel

Hozzávalók

  • 50 dkg konyhakész sajtos tortellini
  • 40 dkg sertésszűzérme
  • 3 db póréhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 25 dkg gomba
  • 15 dkg zöldfűszeres sajtkrém
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1/2 db citrom
  • 2 ek olaj
  • 1/2 db húsleveskocka
  • 1/2 tk étkezési keményítő
  • bors

Elkészítés

    1. Kifőzzük a tortellinit forrásban lévő, sós vízben, a csomagolásán megadott utasítás szerint, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
    2. Felforrósítjuk az olaj at, és 1-2 perc alatt megpirítjuk rajta a megtisztított, felcsíkozott húst. Hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott, gyűrűire bontott pórét, a meghámozott, felkockázott vöröshagymát, továbbá a megtisztított, négyfelé vágott gombafejeket, és együtt pirítjuk további 2-3 percig. Közben feloldjuk a leveskockát 2 dl forró vízben.
    3. A zöldséges húshoz keverjük a sajtkrémet, felöntjük az alaplével, majd besűrítjük a kevés vízzel simára kevert étkezési keményítővel. Meghintjük a ragut a finomra vágott petrezselyemmel, és a citrom kifacsart levével ízesítjük. Végül sózzuk, borsozzuk, és a tortellinivel tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin