Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldfűszeres sertéstokány tortellinivel

30 perc
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kifőzzük a tortellinit forrásban lévő, sós vízben, a csomagolásán megadott utasítás szerint, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
  2. Felforrósítjuk az olajat, és 1-2 perc alatt megpirítjuk rajta a megtisztított, felcsíkozott húst. Hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott, gyűrűire bontott pórét, a meghámozott, felkockázott vöröshagymát, továbbá a megtisztított, négyfelé vágott gombafejeket, és együtt pirítjuk további 2-3 percig. Közben feloldjuk a leveskockát 2 dl forró vízben.
  3. A zöldséges húshoz keverjük a sajtkrémet, felöntjük az alaplével, majd besűrítjük a kevés vízzel simára kevert étkezési keményítővel. Meghintjük a ragut a finomra vágott petrezselyemmel, és a citrom kifacsart levével ízesítjük. Végül sózzuk, borsozzuk, és a tortellinivel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss