Előkészítés: A pulykaszeleteket kiklopfoljuk. A zöldfűszereket megmossuk, szárazra rázzuk.
Elkészítés: A húst megkenjük szójaszósszal és megborsozzuk. Mindegyik szeletre 1-1 adagnyi zöldfűszert fektetünk, és a húst felgöngyöljük. Főzőcérnával átkötjük vagy fogvájóval összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat, körös-körül megpirítjuk benne a tekercseket, aláöntjük a fehérbor felét, és lefedve, lassú tűzön kb. 10 percig pároljuk. Időnként meglocsoljuk a maradék borral. Köretként párolt rizst és párolt zöldségeket kínáljunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre