Megmossuk és szárazra töröljünk a halfilét. Megszórjuk őket egy kevés sóval, borssal, továbbá 1 ág kakukkfű lecsipkedett leveleivel. Meglocsoljuk mindet egy kevés citromlével, és néhány percig pihentetjük.
Azután tűzálló tálba tesszük a halszeleteket, és meglocsoljuk őket 4 ek olívaolajjal. Lefedjük alufóliával, és a 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.
Közben serpenyőben felforrósítunk 4 ek olívaolajat, és nagy lángon kb. 5 percig sütjük rajta a megtisztított koktélparadicsomot.
Néhány megtisztított bébispenótlevelet elrendezünk 4 tányéron, rájuk rakunk1-1 szelet húst, és elosztjuk mellette a sült paradicsomokat. Forrón, néhány kakukkfűággal díszítve tálaljuk.