Elkészítés: Az olajba belekeverjük az aprított kakukkfüvet, a rozmaringot, a petrezselyem zöldjét és a bazsalikomot. Hozzákeverjük a finomra vágott fokhagymát, és a keverékkel vastagon bekenjük a báránycombot. 1 órát állni hagyjuk.
A sütőt előmelegítjük, és a tepsibe tett báránycombot felöntjük 0,25 dl vízzel. 1 órán át sütjük. Időnként a saját levével meglocsoljuk.
A sültet alufóliába burkoljuk, 15 percig pihentetjük, majd tálaljuk az alábbi körettel: a zöldbabot megfőzzük, lecsöpögtetjük. A vajat megmelegítjük, beleforgatjuk a zöldbabot, sóval, borssal ízesítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre