Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós rizses hús

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
6 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és egy nagy evőkanál zsíron megpároljuk.
  2. Hozzáadjuk a kis kockára vágott húst, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Fedő alatt puhára pároljuk, majd fedő nélkül zsírjara lesütjük.
  3. Hozzáadjuk, még fagyos állapotban a zöldborsót, a frissen vágott petrezselymet és a borsó puhulásáig főzzük.
  4. A rizst az előírás szerint megfőzzük, lecsurgatjuk és a zöldborsós raguhoz keverjük. Reszelt füstölt, vagy parmezán sajttal tálaljuk.

GYORS, KIADÓS, EGYSZERŰ - 11 ISTENI RIZOTTÓ RECEPT >>> 

A RIZOTTÓTÓL A RAKOTTASOKIG: LAKTATÓ RIZSES FOGÁSOK >>> 

SÁFRÁNYOS RIZSES HÚS >>> 

Megjegyzés

Elkészíthetjük pulyka- vagy csirkemellből is! - MME

Ezek is érdekelhetnek