Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldborsós pecsenye

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma (kicsi)
  • 80 dkg csirkemell
  • 4 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 60-70 dkg zöldborsó (zsenge)
  • 1 kg újkrumpli
  • étolaj
  • 1 csokor friss petrezselyem

Elkészítés

    1. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát, megsózzuk és megborsozzuk.
    2. Nagy lángon puhára pároljuk a húst. Beletesszük a borsót, és összepároljuk a ragut. Az újkrumplit meghámozzuk, feldaraboljuk, és kevés olajon ropogósra sütjük.
    3. Összekeverjük a csirkeraguval. Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát, az aprított petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk, ha szükséges.

    TEPSIS KRUMPLI ZÖLDBORSÓVAL>>> 

    RIZSES-ZÖLDBORSÓS HÚS>>> 

    ZÖLDBORSÓS-TEJSZÍNES CSIRKECOMB>>> 

Megjegyzés

Finomság

alexandra29
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin