Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós pecsenye

60 perc
egyszerű
olcsó
5 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát, megsózzuk és megborsozzuk.
  2. Nagy lángon puhára pároljuk a húst. Beletesszük a borsót, és összepároljuk a ragut. Az újkrumplit meghámozzuk, feldaraboljuk, és kevés olajon ropogósra sütjük.
  3. Összekeverjük a csirkeraguval. Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát, az aprított petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk, ha szükséges.

TEPSIS KRUMPLI ZÖLDBORSÓVAL>>> 

RIZSES-ZÖLDBORSÓS HÚS>>> 

ZÖLDBORSÓS-TEJSZÍNES CSIRKECOMB>>> 

Megjegyzés

Finomság - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss