Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldborsós-mascarponés tészta

Hozzávalók

  • 15 dkg zöldborsó (fagyasztott)
  • 20 dkg tészta
  • 15 dkg mascarpone
  • őrölt bors

Elkészítés

    1. A forrásban lévő, enyhén sós vízbe először beletesszük a fagyasztott zöldborsót, majd megvárjuk, hogy újra felforrjon a víz. Amikor újra forr, hozzáadjuk a tésztát, és ízlés szerint puhára főzzük. Leszűrjük úgy, hogy maradjon egy kevés a főzővízből, majd a zöldborsós tésztát visszaöntjük az edénybe.
    2. Végül rákanalazzuk a mascarponét, sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, hozzáadunk 2 evőkanál főzővizet, és alaposan összekeverjük. A tésztát tányérra szedjük, és rögtön tálaljuk.

    RIZSES-ZÖLDBORSÓS HÚS>>> 

    TEPSIS KRUMPLI ZÖLDBORSÓVAL>>> 

    ZÖLDBORSÓS-TEJSZÍNES CSIRKECOMB>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin