Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd fóliába tekerve legalább 30 percre hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a hagymát felaprítjuk, megdinszteljük az olajban, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a főtt zöldborsót, megszórjuk a petrezselyemzölddel.
A tésztát kinyújtjuk, kibéleljük vele a piteformát, beterítjük egy körré vágott sütőpapírral, amire babot szórunk, és 15 perc alatt elősütjük.
Eltávolítjuk a babot és a papírt, a helyébe öntjük a kolbászos-zöldborsós tölteléket, és leöntjük a tojás és tejföl keverékével, rámorzsoljuk a gorgonzola sajtot. Sózzuk, borsozzuk, majd pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre