Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós-húsos pite

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymákat felaprítom, majd olajban megdinsztelem, közben a húst és a sonkát apró kockákra vágom. Mikor megpuhult a hagyma, belerakom a húst és a sonkát, megpirítom, majd hozzáadom a fűszereket, és egy pici vizet teszek hozzá, párolom. Mikor már majdnem megfőtt, hozzáadom a borsót, és készre főzőm. Ezután szűrővel leszűröm, hagyom lecsepegni.

Közben kinyújtom a 2 csomag leveles tésztát. Kikent, lisztezett tepsibe fektetem az egyik lapot, megszórom reszelt sajttal, majd elosztom rajta a sonkás-borsós-húsos tölteléket. Újra sajt jön, majd lezárom a második tésztalappal, megszurkálom, és 180 fokos sütőben készre sütöm (kb. 20 perc).

Ezek is érdekelhetnek

Friss