Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós gombaragu II.

MME MME
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát, felaprítva a petrezselymet, borsozzuk, beletesszük a leveskockát és megsózzuk. Felengedjük kevés vízzel, és megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a zöldborsót, és készre pároljuk. Dúsítjuk a karikára vágott virslivel, összeforraljuk.

A tejfölt elkeverjük a liszttel és 1 dl vízzel, és ráöntjük a ragura, amivel újra összeforraljuk.

Spagettivel vagy rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss