Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldborsós csirkeragu

default user icon
1 4/5

Hozzávalók

  • 1/2 dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 ek pirospaprika
  • 50 dkg csirkemell
  • fehérbors
  • 2 ek liszt
  • 3 dl tejföl
  • 30 dkg borsó

Elkészítés

    1. Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát és 1/2 dl vizet.
    2. A csirkemelleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. 
    3. Közben elkészítjük a lisztből, a tejfölből és 1 dl vízből a habarást, és besűrítjük vele a ragut. Hozzáadjuk a sós vízben puhára főzött, majd leszűrt borsót, és további 5 perc alatt készre főzzük. Burgonyával vagy petrezselymes rizzsel tálaljuk.

      Még több csirkés recept >>> 

      Receptek zöldborsóval >>> 

      Még több szuper csirkeragu >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

cintia98
Ma megfőztem, tényleg nagyon szuper lett, izletes, finom.Köszi!

Hasonló Receptek

Magazin