Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós csirkeragu

MME MME
1 4/5
45 perc
egyszerű
átlagos
3 adag

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát és 1/2 dl vizet.
  2. A csirkemelleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. 
  3. Közben elkészítjük a lisztből, a tejfölből és 1 dl vízből a habarást, és besűrítjük vele a ragut. Hozzáadjuk a sós vízben puhára főzött, majd leszűrt borsót, és további 5 perc alatt készre főzzük. Burgonyával vagy petrezselymes rizzsel tálaljuk.

    Még több csirkés recept >>> 

    Receptek zöldborsóval >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss