Zöldborsós csirkeragu tésztával

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 db csirkecomb
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csirkehúsleves-kocka
  • bors
  • tárkony
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • liszt
  • 30 dkg kagylótészta
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk, felkockázzuk.

    A vöröshagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk, majd egy kevés olajon megdinszteljük. Rárakjuk a húst, fűszerezzük, felöntjük kevés vízzel, belerakjuk a húsleveskockát, és fedő alatt puhára pároljuk.

    Amikor félig kész, belerakjuk a borsót, és együtt puhára főzzük. Megszórjuk liszttel, és tejföllel behabarjuk.

    A körethez a tésztát forró sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és a raguval együtt tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Fekete-Nagy Patrícia 3 évvel ezelőtt
Bizony! :)
Nelli 3 évvel ezelőtt
Úristen, ez milyen finom lett :D

Hasonló Receptek

Magazin