Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsókrém pirítóssal

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felengedett borsót egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a megmosott, finomra vágott petrezselymet 3 evőkanál olívaolajjal, 3 dkg reszelt sajttal és a citrom kifacsart levével együtt. Sózzuk és borsozzuk, majd botmixerrel pürésítjük.
  2. A kenyérszeleteket megpirítjuk a felforrósított olajon, azután papírtörlőre szedjük őket, és a meghámozott fokhagymával bedörzsöljük. A borsópürét rájuk simítjuk, elosztjuk rajta a felkockázott mozzarellát, meghintjük a maradék reszelt sajttal, végül meglocsoljuk a megmaradt olívaolajjal.

ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT ÖRÖMMEL - HÚSMENTES MAGYAROS VACSORA, AMIT IMÁD MAJD A CSALÁD!>>> 

VILLÁMGYORS VACSORA, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD: 10 MENNYEI BRUSCHETTA-VARIÁCIÓ>>> 

PIRÍTÓS, AHOGY MÉG SOHASEM PRÓBÁLTAD!>>> 

Ezek is érdekelhetnek