Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsópörkölt örömmel - húsmentes magyaros vacsora, amit imád majd a család!

A vegetáriánus étrenddel kapcsolatban a legnagyobb aggodalom az szokott lenni, hogy szervezetünk nem jut elegendő fehérjéhez. Manapság szerencsére a táplálkozástudományi szakemberek is elismerik, hogy a megfelelően összeállított vegetáriánus étrend minden életkorban megfelelő tápanyagellátást biztosít. A megfelelő fehérjebevitelhez kiváló élelmiszer a zöldborsó, amely ráadásul könnyen elérhető, általánosan ismert, fogyasztott élelmiszer.

A zöldborsó rendkívül sok előnnyel rendelkezik, hiszen magas a fehérje- és rosttartalma, valamint számos vitamint tartalmaz, mindezt zsír- és koleszterinmentes formában. Egy nemrég készült tanulmány azt is bizonyította, hogy a borsófehérje nagyszerű hatással van az éhségérzetre, így fogyókúrázóknak kifejezetten ajánlott, hiszen csökkenti az étvágyat.

Ezen okokból a táplálékkiegészítő-ipar is felfedezte magának, hiszen a tejsavó világpiaci ára egyre emelkedik, így szükség lesz olcsóbb és hatásában hasonló fehérje alapanyagra.

Fogyasszunk tehát bátran sok borsófélét! A lenti recept elkészítésével ráadásul a családnak ízletes, magyaros ízvilágú pörköltet tálalhatunk, amely amellett, hogy egészséges és erőszakmentes, garantáltan mindenkinek ízleni fog.

ÍME A ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT PONTOS RECEPTJE >>> 


 

A meleg étel nélkülözhetetlen az életben maradáshoz, ezért a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány napi 3000 adag étellel segíti a rászorulókat országszerte. Édességet, gyümölcsöt is igyekszünk biztosítani számukra, hiszen a finom, egészséges táplálék nemcsak a testet, de a lelket is táplálja, erre pedig talán még inkább szükségük van!  

Az Étel Élet. A Te segítségeddel adjuk.

Támogasd ételosztó munkánkat adód 2x1%-ával, hogy ilyen finomságokkal segíthessünk naponta 3000 rászorulót országszerte!

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Technikai szám: 0389
Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18095575-1-41

ÍGY KÉSZÍTSD EL A HALAVÁT, AZ INDIAI BOLDOGSÁGPUDINGOT >>> 
HÁZIAS ZÖLDBABLEVES NOKEDLIVEL - PONT, AHOGY A NAGYI KÉSZÍTETTE >>> 
LAGZIS KRUMPLI, AZAZ A LEGFINOMABB SAJTOS RAKOTT BURGONYA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss