Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsóleves medvehagymával

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A medvehagyma kétharmadát csíkokra vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk. Forró olajon átforgatjuk.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a zöldség alaplét is, majd végül a zöldborsót.
  3. Botmixerrel pépesítjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Ezután hozzáadjuk a medvehagyma másik felét, a tejszínt, és botmixerrel ismét jól elkeverjük, pépesítjük. 5 perc alatt összefőzzük.
  4. Kiskanálnyi tejszínnel megöntözve és parmezán forgáccsal megszórva tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a zöldborsóleves medvehagymával:

Megjegyzés

Gyors és nagyon finom krémleves recept, amit a medvehagyma szezonban mindenképpen érdemes elkészíteni. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss