Keress receptre vagy hozzávalóra

Zöldborsókrémleves mentával és zabpehellyel

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg zöldborsó
  • olaj
  • 3 ek zabpehely
  • 1 l zöldségalaplé
  • bors
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 csokor menta

Elkészítés

    1. Az olajat felhevítjük megfuttatjuk rajta a zöldborsót (kb 10 dkg-t félreteszünk), majd kicsit pároljuk. Hozzáadjuk a zabpelyhet, felöntjük a zöldségalaplével és sóval, borssal ízesítjük.
    2. Amikor a borsó megfőtt, hozzáadjuk a tépett mentaleveleket és a tejszínnel összeturmixoljuk.
    3. Beletesszük a maradék borsót és addig főzzük míg a borsó meg nem puhul. 

    ITT MÉG TÖBB KRÉMLEVES RECEPTJÉT MEGTALÁLOD! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin