Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldborsókrém

1 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg friss tisztított zöldborsó
  • 2 evőkanál margarin
  • 1-2 levél medvehagyma
  • bors
  • darált petrezselyemzöld
  • néhány levél menta

Elkészítés

    Elkészítés: A zöldborsót puhára pároljuk 1 kanálnyi margarinon, majd a többi hozzávalóval együtt az aprítógépben szépen pépesre keverjük. Ha krémesebben szeretjük, adhatunk hozzá zsírosabb tejfölt vagy sűrűbb főzőtejszínt is.

    Szárazabb húsok, halak mellé adhatjuk kísérőnek, krémként, hígabban mártásként. A krémesebb kivitel hideg vacsoráknál helyettesítheti a vajat, margarint kenyérre, péksüteményre kenve.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Nanasnani
Hali! Se hús, se bor, se sör! Öregszel barátom? Vagy csak símán félreléptél? Azért kipróbáljuk! Üdv, Nani.

Hasonló Receptek

Magazin