Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldborsóleves májgaluskával

Hozzávalók

  • olaj
  • 15-20 dkg sárgarépa
  • 10 dkg fehér répa
  • 1 db krumpli
  • 25 dkg zöldborsó (friss vagy mirelit)
  • 20-25 dkg májgaluska (mirelit)
  • 1 tk ételízesítő
  • 1 db tyúkhúsleves kocka
  • 1 csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés

Megjegyzés

Csak "zsenge" mirelit, vagy az első piaci megjelenésekor friss zöldborsóból készítsük, ebben az esetben hüvelyesen is tegyünk a levesbe, ami fogyasztható, puha és édes. Továbbá a nyári időszakban a fiatal velőborsóval, és galuska helyett csirke hússal is készíthetjük. Gyors, könnyen elkészíthető, ízletes leves.

buksz39
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin