A zöldbabot vágjuk fel ízlés szerint, majd enyhén sós vízben, pár perc alatt főzzük roppanósra. Ezután szűrjük le, majd tartsuk melegen.
Az újhagymát a zöld szárával együtt, vágjuk fel vékonyra. (én a zöld szárából is vágtam hozzá, de ez ízlés dolga, és el is hagyható)
A csirkemellet vágjuk fel kisebb darabokra. A frissen szedett kakukkfüvet csipkedjük le a száráról.
Egy wokba (v. serpenyőbe) hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a felszeletelt újhagymát, és pároljuk pár percig.
Ezután adjuk hozzá a feldarabolt csirkemellet, és süssük kifehéredésig. Ekkor ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, reszeljük rá a citromhéjat, facsarjuk rá a citromlevet, és szórjuk meg ízlés szerint kakukkfűvel. Néha megkeverve pároljuk 5-6 percig, majd adjuk hozzá a roppanósra főzött zöldbabot, és öntsük fel a tejszínnel.
Ezután óvatosan keverjük össze, majd főzzük még pár percig, hogy a tejszín kissé besűrűsödjön, és az ízek jól összefőljenek.
Közben készítsünk hozzá ízlés szerint köretet. Én rizst készítettem, de pl. kuszkusszal, bulgurral is tálalhatjuk.