A zöldbabnak levágjuk a két végét, majd enyhén sós vízben pár perc alatt roppanósra főzzük. Ezután leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük, majd egészen kihűtjük.
A tojásokat felütjük egy tálba, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk egy csipet szerecsendióval. Hozzáadjuk a tejszínt, és alaposan összekeverjük.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd belehelyezzük a leveles tésztát, úgy, hogy pereme is legyen. Ezután rápakoljuk a roppanósra főtt és kihűlt zöldbabot, majd ráöntjük a tojásos keveréket.
Előmelegített sütőbe toljuk, és közepes hőmérsékleten kb. 20 percig sütjük. Ekkor kivesszük a sütőből és rácsipkedjük a mozzarellát, majd visszatoljuk a sütőbe, és addig sütjük, amíg a sajt ráolvad, a tészta pedig szép pirosra sül.