Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldbabos egytál szalonnával és marhahússal

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A szalonnát és a húst kis kockákra vágom, a hagymákat aprítom, a zöldségeket darabolom, a paradicsomot nyolcadolom. Az újhagyma zöldjét félreteszem.

A szalonnát kisütöm, a zsírján a hagymákat megpirítom. Rádobom a húst, fehéredésig pirítom, majd a zöldségeket is ráteszem. Rövid idő után feleresztem vízzel, fűszerezem.

Amikor már minden csaknem puha, szórok rá lisztet. Összekeverem, felrottyantom, s lehet tálalni.

Megjegyzés

Szeretem az egytál ételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ráadásul sok finom zöldséget és vitamint tartalmaz. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss