Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zellerkrémleves tejszínnel

Hozzávalók

  • 1 db zellergumó
  • 2 db burgonya
  • 1 db leveskocka
  • 2 dl főzőtejszín
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • levesgyöngy

Elkészítés

    1. A zellert és a burgonyát megpucoljuk, megmossuk és kockákra vágjuk.
    2. Kb. 1,5 l hideg vízzel felöntjük, majd sózzuk, és beletesszük a leveskockát. Addig főzzük, amíg a zeller meg nem puhul.
    3. Amikor a zeller megpuhult, botmixerrel összeturmixoljuk és hozzáöntjük a főzőtejszínt, majd ízlés szerint fűszerezzük az őrölt borssal és az ételízesítővel. Végül pár percre összeforraljuk az egészet. Melegen, levesgyönggyel tálaljuk!

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin