Elkészítés: A tojássárgáját keverjük ki habosra a cukorral. Verjük fel a
tojásfehérjét kemény habbá. A tojássárgához keverjük hozzá a lisztet és a sütőport. Ezután a kemény habot öntsük hozzá a lisztes keverékhez (ügyeljünk a kavarási irányra, amikor hozzádolgozzuk a lisztes keverékhez)!
Ezután ebből kb. a felét öntsük egy másik tálba, keverjük bele óvatosan a kakaóport.
Kikent tortaforma közepére kanalanként tegyünk a fehér és barna tésztából, míg el nem fogynak.
Addig süssük, ameddig nem kezd illatozni, tűpróbával ellenőrizzük azért, hogy jól átsült-e a piskóta.
Ha kihűlt a torta, csokimázzal vonjuk be, majd tálalhatjuk is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre