Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zalai betyárleves

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát. Meghintjük fűszerpaprikával, hozzáadjuk az apróra vágott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.Felengedjük 3 dl vízzel, és félpuhára főzzük.
  2. Beletesszük az apróra vágott paprikát, paradicsomot, gombát és a kaprot, és felengedjük vízzel. Amikor megpuhult a hús, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.

9 LAKTATÓ RAGULEVES, AMI UTÁN NEM KELL MÁSODIK! >>> 

Megjegyzés

Nagyon finom, tartalmas leves. Esetleg egy kis pogácsa illik mellé második fogásként. - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek

Friss