Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zabpelyhes túrógombóc

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személyre:
  • 10 dkg joghurt
  • 5 dkg félzsíros tehéntúró
  • 1 evőkanál zabpehely
  • 1 evőkanál zabkorpa
  • fél tojásfehérje
  • édesítőszer

Elkészítés

    Elkészítés: A túrót finomra áttörjük. A zabpelyhet kevés joghurttal bekeverjük és hagyjuk, hogy megpuhuljon. Utána összekeverjük a túróval, édesítővel, a tojásfehérjével és a zabkorpával, majd a hagyományos módon kifőzzük. Tálalásnál tejföl helyett joghurttal locsoljuk.

Megjegyzés

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin