Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabpelyhes morzsasüti

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A zabpelyhes morzsasüti elkészítéséhez a felengedett, lecsepegtetett erdei gyümölcsöket egy közepes méretű, kivajazott tűzálló tálba szórjuk, és meghintjük a vaníliás cukorral, és az őrölt fahéjjal.
  2. A zabpelyhet összeforgatjuk a liszttel, valamint a kristálycukorral, majd hozzáadjuk a megolvasztott vajat, és morzsás állagúra dolgozzuk.
  3. A gyümölcsökön elosztjuk a zabpelyhes morzsát, végül a 180 fokos sütőben 30 percig sütjük a süteményt. Egy kevés fahéjas porcukorral meghintve kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss