Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zabkorpás-csokoládés keksz

default user icon

Hozzávalók

  • 20 dkg vaj vagy margarin
  • 23 dkg cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 db tojás
  • 13 dkg liszt
  • 16 dkg zabkorpa
  • 6 dkg étcsokoládé
  • 1 tk sütőpor
  • 1 mk só
  • 1,5 dl főzőtejszín

Elkészítés

    1. A vajat vagy margarint a cukorral habosra keverjük, majd beledolgozzuk a tojást. A lisztet elkeverjük a zabkorpával, a felaprított csokoládéval, a sütőporral és a sóval. Ezután tojásos masszához adjuk, és a belekeverjük a tejszínt.
    2. Vízbe mártott kiskanállal,egymástól távol halmokat teszünk sütőpapírral bélelt tepsibe, majd 200 fokra előmelegített sütőben kb. 12 perc alatt készre sütjük.

Megjegyzés

ENERGIATARTALOM: 60 KCAL/DARAB

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin