Hogyan használjuk fel?
Kása: Tegyünk fel 300 ml zsírszegény tejet a tűzre, adjunk hozzá 1 csipet sót és ízlés szerint folyékony édesítőszert. Amikor már majdnem felforrt, adjunk hozzá 4-5 ek zabkorpát, és kevergetve néhány perc alatt főzzük sűrűre. Ízesíthetjük őrölt fahéjjal, zsírszegény kakaóporral, almával, bogyós gyümölcsökkel.
Túrógolyó: Keverjünk ki 100 g zsírszegény túrót frissen reszelt citromhéjjal, ízlés szerint folyékony édesítővel és 1 ek zabkorpával. Beleforgathatjuk egy kevés darált dióba vagy kókuszreszelékbe.
Keksz: Verjünk fel 2 db tojásfehérjét, adjunk hozzá 6 ek zabkorpát, 2 ek joghurtot, pár csepp folyékony édesítőt, ízlés szerint őrölt fahéjat. Kanalazzunk a masszát sütőpapírral bélelt tepsire, és süssük 200 fokon kb. 15 percig.
+ 1 tipp: Hús- vagy zöldségfasírt készítésekor használd ezt, zsemlemorzsa helyett!
Még több diétatippért és fogyókúrás tanácsért keresd a FANNy MAGAZIN legfrissebb számát az újságárusoknál!
OLCSÓ ÉS SZUPEREGÉSZSÉGES: ÍGY KÉSZÍTS TÖKÉLETES ZABKÁSÁT REGGELIRE! >>>
EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA MINDEN NAP ESZEL ZABKÁSÁT >>>