Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabkekszes zserbógolyó meggyel

30 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. Egy nagy tálban összekeverjük a darált zabkekszet és a darált diót, majd hozzáadjuk a sárgabaracklekvárt és összegyúrjuk. A masszából vizes kézzel kis golyókat formázunk, a közepükbe meggyet teszünk, és mindet egy tálcára rakjuk.
  2. Az étcsokit, a vajat és az olajat vízgőz fölött felolvasztjuk. A csokimázba egyenként belemártjuk a golyókat, majd megforgatjuk őket a kókuszreszelékben. Ha teljesen megdermed a csokimáz, akkor fogyasztható.

 

Megjegyzés

Zserbó újragondolva! - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss