Elkészítés: A csirkemellet egészen vékony csíkokra vágjuk és bepácoljuk garam masala por vagy paszta és kevés tej keverékébe. Lefedve hűtőbe tesszük.
A hagymát, a fokhagymát és a gyömbért egészen apróra feldaraboljuk, tálcára tesszük.
A többi zöldséget hasonló méretű csíkokra daraboljuk, mehet a tálcára, valamint a fagyasztott kínai zöldségkeveréket is a tálcára tesszük.
Előkészítünk egy nagy hőálló tálat, amibe a pirított zöldségeket fogjuk kiszedni.
A wokban a hagymákat és a gyömbért pirítjuk először kevés olajon 5-6 percig, ezután következnek a többiek, lehetőleg fajtánként pirítsuk, és ne tegyünk egyszerre nagy mennyiséget a wokba. Szójaszósszal locsoljuk, ha szükséges, minden zöldség előtt kevés olajat adunk hozzá. Mindegyiket a nagy hőálló tálba öntjük.
A végén a csirkemellcsíkokat pirítjuk, ha kezd levet ereszteni, fedőt teszünk rá, pár percig fedő alatt sütjük, majd levesszük a fedőt és összekeverjük a zöldségekkel, ha szükséges, utána sózzuk.
Elkészítjük a sáfrányos rizst: egy serpenyőben kevés olajon megpirítunk 1 bögrényi megmosott hosszúszemű rizst. Rászórjuk a sáfrányszálakat, sózzuk, és felöntjük 2 bögre meleg vízzel. Fedő alatt kis lángon készre főzzük.