Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Whiskey-s csirkemájkrém

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kockára vágom a hagymát és a szalonnát, olajon megpirítom. Hozzáadom a csirkemájat, ha félig elkészült, fűszerezem(akár ízlés szerint is). Ha kész a máj - már nem véres, és az ízek is összeforrtak -, leveszem a tűzről.

Az elkészült májat mixerbe teszem, hozzáadom a kevés whiskey-t, összeturmixolom. A kapott masszát műanyag tálkába teszem, berakom a hűtőbe. Durván 1 óra múlva fogyasztható.

Megjegyzés

Pirítósra, friss kenyérre kiváló. Azt, hogy meddig áll el, nem tudom, nálunk kb. 1 napot bír ki. - Szabina83

Ezek is érdekelhetnek

Friss