Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörössügér finom fűszerekkel

45 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A halfiléket megmossuk, leöblítjük, majd kiolajozott tűzálló tálba tesszük. A fokhagymát présen átnyomjuk, beletesszük a sót, a borsot, az apróra vágott chilipaprikát és a citromlevet. Hozzáadjuk a megtisztított, összevágott hagymaféléket, a petrezselymet, a babérleveleket és az olívaolajat. 2-3 órán át hűtőszekrényben állni hagyjuk, majd 180 fokos sütőben, kb. 15-20 perc alatt mindkét oldalon ropogósra sütjük.

Zöld citromkarikákkal és párolt zöldségkörettel, esetleg burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss