Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vöröskáposztás alma

default user icon
3 3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 50 dkg vörös káposzta
  • 1 kis fej hagyma
  • 10 dkg sampinyon
  • 1 nagy savanyú alma
  • 1 teáskanál méz
  • 4 evőkanál almaecet
  • 6 evőkanál napraforgóolaj

Elkészítés

    Előkészítés: A vöröskáposztát megmossuk, és vékony szálakra reszeljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. Az almát megmossuk, kettévágjuk, magházát eltávolítjuk, és a húsát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk.
    Elkészítés: Összekeverjük a mézet, az ecetet, a hagymát, sóval, borssal ízesítjük, és erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. Elkeverjük a káposztát az almával, a gombával, ráöntjük az öntet, és alaposan összedolgozzuk. Vajas barna kenyérrel tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

computerocska
A káposztát egy kicsit sem kell megpárolni?
computerocska
A káposztát egy kicsit sem kell megpárolni?
computerocska
A káposztát egy kicsit sem kell megpárolni?

Hasonló Receptek

Magazin