Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vöröskáposzta-leves

MME MME
45 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A finomra aprított hagymát és a kimagozott datolyát a vajban megpirítjuk, majd az almalével felöntjük. Hozzáadjuk a zöldségalaplevet és a vörös káposztát az almadarabokkal, majd ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. A levest kb. 15 percig kis lángon főzzük.
  2. A tejfölt és a gyöngyözőbort a leveshez adjuk, majd az egészet 1 perc alatt alaposan összeturmixoljuk.
  3. A bacont serpenyőben, zsír hozzáadása nélkül ropogósra sütjük.
  4. A levest levesestányérokba szedjük, majd elosztjuk rajtuk a sült baconkockákat. Egy kanál tejföllel és ízlés szerint kerti zsázsával díszítjük.

GOURMET ÜNNEP - KÜLÖNLEGES RECEPTEK KARÁCSONYRA - VÁLOGATÁS 

KÓKUSZKOCKA (LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES) 

ÉDESBURGONYA-LEVES (LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES) 

Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/ - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss